Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Rumah Peranginan TNB (outside view)
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Rumah Peranginan



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 13-May-2005 00:00
Cuti-cuti Malaysia ke Port Dickson
Fuh, cuti-cuti Malaysia? Bolehlah jugak.

Actually Tun has a course to attend at PD dan aku saja jek nak menyibuk. Sambil tu boleh lah aku cuti and spend moreeeeeeeee time ngan Kimmy.

29 April kul 8.30 am bertolak to PD. Aku dah book apartment kat PD Marina. But bila dah sampai kat Rumah Peranginan TNB (sebelah Guoman), ada pulak apartment kosong for that night. So, apelagik stay situ jek lah.

View pun ok. Harga?! Not bad. RM 50 / night. Remind you that this rate applicable for TNB staff only. :-D Apartment 2 bilik. Master bedroom with 1 king size bed and 1 standard room with 2 single bed. Plus 2 bathroom. Apa lagik ek??. Peti sejuk or es-box (kata orang johor). TV with 4 astro channel (ria, espn, discovery, cartoon nwk). Oklah tu. Dining table pun ada. Unfortunately, aku luper nak amik gambo. :-S

Makan??!! Wow, fantastic!! Sedap boleh tahan.

Have fun!! :-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.